Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Nyheder
Showroom Hedensted
Udvalgte produkter

Automation

Automation betaler sig

Med et marked i dag, der i den grad kræver højt kvalificeret arbejdskraft, effektivitet og ikke mindst kvalitetsprodukter, vil din virksomhed være mere end godt hjulpet på vej til at opfylde disse krav med en robotløsning fra Flextek.
Vi har specialiseret os i løsninger, der sikrer vores kunder en nem og hurtig integration af selve cellen. Vores kunder kan derfor inden for en ganske kort tidshorisont mærke gevinsten ved investeringen.

Mange fordele ved en robotløsning

Et forøget antal maskintimer er bare én af de store gevinster ved en robotløsning – og med en omstillingstid i dag på ca. 30 minutter er teknologien virkelig nået langt. Vi arbejder konstant på at nedbringe omstillingstiden og inden for en overskuelig fremtid vil denne tid afgjort blive betydeligt kortere. De fleste virksomheder med en robotcelle, kører i dag med to-tre skift på en maskine – maskinen kører ofte ubemandet på skiftet i nattetimerne. Her vil pallerne med råemner typisk blive fyldt op inden sidste hold går hjem – og med den automatiske overvågning, der er på både robot og maskine, kan maskinen køre uproblematisk til pallerne er tomme. Skulle der opstå problemer undervejs, vil man med den nyeste teknologi kunne blive direkte orienteret, fx via SMS.

Ergonomisk set er robotcellen også en kærkommen løsning for medarbejdere, der nu undgår mange tunge løft, som hverdagen normalt er præget af på produktionsvirksomhederne rundt omkring. Og ikke mindst kan nogle af problemerne med at finde kvalificeret arbejdskraft blive løst ved investeringen.

Hurtigt køreklar

Som udgangspunkt plejer vi at sige, at maskinoperatøren
er klar til at betjene robotcellen fuldt ud efter kun én dags instruktion. En typisk 3-akset drejebænk med en tilhørende robot vil normalt kræve en indtastning af parametre, der begrænser sig til omkring otte mål på maskinens styring inden cellen kører. Det er helt unødvendigt at røre ved robottens styring, da den på forhånd er programmeret af Flexteks teknikere under indkøringsfasen. Og da maskinen og robotten “taler sammen”, er det altså med andre ord ikke nødvendigt at have kendskab til robotstyringen. Derfor er der heller ikke indlagt nogen form for læring i denne styring under vores instruktionsforløb.

Flextek som totalleverandør

At automation betaler sig er et postulat, vi står fuldt inde for med den faglige ekspertise og brede erfaring, vi har. Vi har med vores faglige ekspertise og brede erfaring virkelig noget at have dét postulat i. Vores applikationsafdeling med veluddannede teknikere har gennem en årrække specialiseret sig i at lave løsninger, der er baseret på standardløsninger, men tilpasset den enkelte kundes specifikke behov.
Når du første gang kontakter os, vil du blive tilknyttet en fast projektleder i applikationsafdelingen samt en fast tekniker, som vil følge forløbet fra start til slut. I opstartsfasen kortlægger vi dit egentlige behov – hvorefter den valgte robotcelle vil blive visualiseret i CAD program. Efter
godkendelse installeres hele cellen, bestående af både maskine og robot, af den samme tekniker. En standardcelle vil normalt være køreklar inden for 4-5 uger fra installationens påbegyndelse.

Verdens bedste robotter

Flextek er systempartner med Yaskawa Motoman, som er verdens
største producent af robotter. Globalt sidder japanske
Yaskawa Motoman på 25% af markedet. I tal svarer det til, at Yaskawa Motoman producerer knap 20.000 robotter om året. Yaskawa Motomans europæiske hovedkontor ligger i Kalmar i Sverige.