Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Nyheder
Showroom Hedensted

Leverandører

okuma2

Oprindelse: JAPAN

Produkt:
Drejebænke
Bearbejdningscentre

Okumas hjemmeside

Thermo-Friendly-Concept bygger på et princip, hvor varmeudvidelsen gøres til en ven, hvilket sikrer at maskinerne kan arbejde med uhyggelig høj præcision – selv under vanskelige procesbetingelser.Japanske OKUMA blev grundlagt 1898, og er frontløber på en lang række kvalitetsprodukter. I dag er OKUMA bedst kendt for CNC-styret produktionsudstyr af meget høj klasse til den spåntagende industri. Specielt gennem det seneste årti har OKUMA taget førertrøjen på og kan således præsentere specialiteter som ”Thermo Friendly Consept”, ”Collision-Avoidance-System” og “Machining Navi”.

Collision-Avoidance-System er et suverænt software-værktøj for operatører og programmører. På alle maskiner med Collision-Avoidance-System kan softwaren sikre mod mange af de kollisioner, der uvægerligt vil opstå gennem en CNC-maskines levetid.

Machining Navi M-g, er en let betjent funktion, der via mikrofonudstyr opfanger vibrationer og tilpasser spindelhastigheden herefter- på den måde opnås en langt pænere overflade og du får samtidig en længere standtid.

OKUMA er desuden ”Single-Source” leverandør, hvilket indebærer, at OKUMA selv leverer bådemaskine og styring! Derfor har OKUMA vel nok Verdens højeste gensalgsværdi på markedet.


 YCM

Oprindelse: TAIWAN

Produkt:
Drejebænke
Bearbejdningscentre

Ycm’s hjemmeside

YEONG CHIN Machinery Industries Co., Ltd. blev grundlagt i 1954 og er absolut førende maskinproducent på Taiwan. YCM’s absolutte top prioritet, er at få større markedsandele i Europa.

Produktprogrammet er vidtrækkende og baseret på europæiske nøglekomponenter. Fundamentet på maskinerne er støbt i eget støberi, og er grundlaget for en yderst stabil maskine uanset arbejdsområde.

YCM er konkurrencedygtige på kvalitet og pris, et konkurrenceparameter der afspejler Flextek’s værdigrundlag: “Forbedre kundens produktivitet og konkurrencekraft”.

Flextek lagerfører et udsnit af YCM’s program, fokuseret på “universal løsning til produktion”, værktøj og formbearbejdning”, multibearbejdning “Heavy cutting” samt 5-akset bearbejdning.

Alle maskiner er udstyret med enten FANUC eller HEIDENHAIN styring efter kundens eget valg.

Flextek er stolt af at være YCM’s “ansigt” i Danmark – YCM går ikke på kompromis. 


  STAR2

Oprindelse: JAPAN

Produkt:
Langdrejere

Star’s hjemmeside

STAR blev grundlagt i 1950, og er en af verdens absolut førende maskinproducenter af langdrejer / langdrejeautomater. STAR er førende inden for langdrejning i Europa og markedsandelen i Danmark formodes at ligge over 30 % og trods det, synes teknologien endnu ikke tilstrækkeligt udbredt uden for automatdrejerierne.

Maskinerne er efterhånden blevet meget betjeningsvenlige, og det kan med fordel betale sig at anvende langdrejere til serier under 1.000 stk. og vanskelige materialer som peek og hærdbart rustfrit stål, er absolut ingen hindring for STARs maskiner.
Langdrejning er baseret på ekstremt hurtige bearbejdningstider, hvor emnet roterer, flere værktøjer kan være i indgreb på samme tid og et lademagasin konstant sørger for, at maskinen har materiale til bearbejdning – dermed undgås spildtid.

STAR’s program er bredt – 13 forskellige modeller, der vælges efter den enkeltes behov – inden for hver model er der igen flere muligheder – afhængig af emnediameter (ø10 – ø32 mm). STAR’s maskiner er alle multibearbejdningsmaskiner med mulighed for fræsning, drejning, dybdehulsboring, bearbejdning med op til 14 akser med eller uden revolver samt ilgang op til 35 m/min.

Vi dokumenterer det gerne med et gratis og uforpligtende tidsstudie


 CHIRON_Logo

Oprindelse: TYSKLAND

Produkt:
Bearbejdningscentre

Chirons hjemmeside

Siden starten af 2013 har CHIRON været en del af Flexteks produktprogram inden for vertikale og horisontale bearbejdningscentre. 

CHIRON er især kendt for deres hurtige spindelomdrejninger, hurtige værktøjsskift (1-4 sek. fra chip to chip) og på mange af maskinerne tilbydes flere spindler og integrerede automationsløsninger, som alle tilsammen gør maskinerne særdeles attraktive til masseproduktion – og i det hele taget produktioner, hvor styk-tiden er afgørende.

CHIRONs store force er desuden det nybyggede “Turn Key Center”, der blev indviet i Tüttlingen i 2013.
Herfra leveres 100% komplette løsninger til kunder verden over – fra tegning til færdigt emne!

CHIRON har eksisteret siden 1921 og siden 1972 bygget CNC maskiner. Fabrikken, som ligger i Tüttlingen i det sydøstlige Tyskland, er en af landets største leverandører af bearbejdningscentre til den spåntagende industri. 


 Flexmill

 

Flexmill serien er et sammensat produktprogram. Fælles for programmet er, at alle maskinerne er udstyret med Heidenhain styringer. Serien består af vertikale 3-aksede, samt vertikale 5-aksede maskiner.

Vi har nøje udvalgt 3 Taiwanesiske leverandører med høj kvalitetsstandard og professionelle organisationer. Leverandørerne er alle meget stabile og i en enorm udvikling som sikrer, at vi altid kan tilbyde opdaterede løsninger. Vores leverandører til Flexmill serien er virksomhederne, First, Litz og Gentiger.


 

PROKING drejebænke er primært designet til kraftig drejning med høj produktivitet.

Konstruktionens høje kvalitet sikrer optimal stivhed og stabilitet i mange års pålidelig og problemfri drift.

Den store motor giver højt drejningsmoment i lav udgangshastighed, som er fremragende til kraftig skæring.

Hver maskine er fremstillet til de højeste kvalitetsstandarder.

Prokings hjemmeside


Vision Wide

Oprindelse: Taiwan

Produkt:
Double Column bearbejdningscentre
Portal bearbejdningscentre

Vision wide hjemmeside


 

 YouJi

Oprindelse: TAIWAN

Produkt:
Bearbejdningscentre
Drejebænke
Boremøller

YouJis hjemmeside 


 Yaskawa-Motoman_rgb

Oprindelse: JAPAN

Produkt:
Robotter

Yaskawa motomans hjemmeside


ftp

Oprindelse: Italien

Produkt:
Fræsere

Fpt’s hjemmeside

I 44 år har FPT INDUSTRIE S.p.A. produceret cnc maskiner. Siden deres opstart i 1969 har FPT INDUSTRIE S.p.A. øget sin tilstedeværelse på både det nationale og internationale marked.

FPT INDUSTRIE S.p.A. brandet er idag synonym med teknologi, præcision og pålidelighed.