Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Nyheder
Showroom Hedensted
Udvalgte produkter

Profil

Flextek A/S leverer komplette løsninger til den danske metalindustri med et stort program af CNC-styrede værktøjsmaskiner af høj kvalitet fra flere af verdens førende maskinproducenter.

Automation

Vi implementerer robotter på nye, såvel som på eksisterende CNC maskiner. Robotterne spænder fra 10 kg´s flytbare robotceller op til 280 kg. Vores projektafdeling har udviklet styringen, der gør, at det kun behøver at tage mellem 10 og 20 minutter at omstille robotten fra én produktion til en ny – og det betaler sig allerede fra enkelt styks produktioner. Vores projektafdeling er i øvrigt altid med fra start til slut ved kundetilpassede løsninger.

Showroom

I vores 600 m2 store showroom bestræber vi os altid på at have så bredt et udvalg af maskiner som muligt. Her finder du masser af inspiration på både stand-alone maskiner og forskellige set-ups af komplette automationsløsninger. Du er altid velkommen til at besøge os og få en demonstration på netop den maskine eller løsning, der har din interesse, ligesom du med jævne mellemrum vil have mulighed for at besøge os i forbindelse med åbent hus arrangementer, hvor forskellige temaer inden for bearbejdning og automation er i fokus.

Service og reservedele

Gennem vores omfattende og landsdækkende serviceafdeling med 2 servicechefer, 3 interne og 21 udekørende teknikere tilbyder vi døgnservice, servicekontrakter og support. Vores reservedelslager, der udelukkende består af originale maskindele, sørger for landsdækkende dag-til-dag levering, på langt de fleste af vores dele. Har du tegnet servicekontrakt, der er målrettet virksomheder, der ser værdien i at forebygge frem for at helbrede, sikres du overensstemmelse mellem de budgetterede og de faktiske omkostninger på en maskine. Du opnår højere
driftssikkerhed, rabat på de dele som indgår i servicesættet og i mange tilfælde en forlængelse af maskinens levetid.

Uddannelse

Flextek tilbyder kunderne en kompetent og bred undervisning inden for bl.a. bearbejdnings- og betjeningsmetoder, programmering og måling på den nyeste teknologi inden for spåntagende bearbejdning på
OKUMA styringen OSP, HEIDENHAIN, FANUC og SIEMENS styringer. Undervisningen varetages af vores egne veluddannede teknikere og understøttes af konkrete opgaver på vores styringssimulatorer i eget undervisningslokale, og der opnås en god træning i de forskellige discipliner. Vi tilpasser gerne vores undervisning til individuelle behov og kommer gerne ud til vores kunder. Vi samarbejder i øvrigt med flere af landets tekniske skoler omkring undervisning og undervisningsudstyr.