Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Nyheder
Showroom Hedensted
Udvalgte produkter

Historie

Flextek a/s blev grundlagt i 1942 af Johannes Christensen under navnet Johannes Christensen Værktøjsmaskiner a/s.

Firmaet skiftede siden hen navn til Flextek a/s.

I foråret 2010 flyttede Flextek fra sit mangeårige domicil i Vejle til nye lokaler i Hedensted, og har dermed fået mulighed for at afholde diverse arrangementer i sit store showroom.

I slutningen af 2010 blev Flextek a/s fusioneret med sit søsterselskab CNC.DK for at samle alle kræfter i én stærk national enhed inden for maskin- og serviceområdet.

CNC.DK, fungerer som en filial med fokus på fremmede maskinbrands, dvs. maskiner, som ikke forhandles af Flextek. Forretningsområdet omfatter både elektrisk- og styringsmæssig service samt automationsløsninger.

I 2011 overtog Flextek JL Maskiner, og fik dermed styrket sit produktprogram gennem erhvervelsen af flere nye maskinagenturer, primært større maskiner end i det traditionelle program .

I en periode af ca. 10 år var Flextek ejet af svenske AB Sigfrid Stenberg under Latour Industries International AB, men medio 2011 blev gruppen bestående af AB Sigfrid Stenberg, Flextek a/s, Flextek Oy og MaskinCentrum Norge A/S solgt til det svenske holdingselskab, J2L Holding AB, ejet af Louise og Johan Lindh.

J2L ejer desuden Diesel Motor Nordic, som repræsenterer Deutz AG og MWM AG på det svenske og danske marked.

Flexteks medarbejdere er fordelt på hhv. administration, salg, projekt, installation, service- og reservedele.