Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Nyheder
Showroom Hedensted
Udvalgte produkter

Spåntagende live demonstrationer

Så er det atter tid til Spåntagningsdage. Kom og bliv inspireret til at give din produktion en sand opgradering. Vi giver den gas med maskiner, værktøj, automation og udstyr. Vores specialister er på plads og er klar til at møde dig: tirsdag 15. november og onsdag 16. november i Hedensted.

_DSC0391

Sammen med KJV ruller Flextek hele paletten ud af løsninger, der kan bidrage til produktivitet og lønsomhed i den spåntagende produktion. Det være sig alt lige fra nye maskiner og robotter til ny teknologi inden for værktøj, opspænding og en masse andre automationsløsninger.

Showroomet bliver omdannet til en spåntagende maskinpark, hvor der bliver kørt en stribe live demonstrationer.

Du kan bl.a. se:

  • Dynamisk fræsning i CrMo4 på OKUMA Multus U3000 og MU500VA. Du får indblik i de to maskiners forskellige egenskaber og fleksibilitet.
  • Tre forskellige skrubteknikker præsenteres på YCM NXV 1680B. Der bliver fjernet spån med dynamisk planfræser, dynamisk Eaglefræser og skrub med langt udhæng i St.52.
  • Dynamisk drejning på OKUMA LB3000. Du kan se dynamisk indstik versus den traditionelle, så du virkelig kan se fordelene ved de nye strategier.
  • Dynamisk fræsning i aluminium på YCM NXV1020 og på den imponerende 5-aksede Chiron Mill 800 FX
  • Værktøjsopmåling på Zoller og efterfølgende eksport til OSP-styringen.
  • OSP-simulatorer hvor du kan få en personlig præsentation og mulighed for selv at trykke på knapperne.
  • Flexrobot MH24 Mini FMS præsenteres på 5-akset Flexmill LU-620. Ydermere kan Flexrobot MH24 opleves i standard-versionen på OKUMA LT3000.

Du er også velkommen i ”klargøringen”. Her kan du opleve, hvordan Flextek modtager og klargører maskiner og robotter, inden de leveres til kunderne. Ydermere har serviceafdelingen sat en brugt maskine op, hvor der bl.a. vises Ballbar-test. Eftermarkedsafdelingen vil være klar til en snak om netop din maskinpark med fokus på en serviceaftale og originale reservedele.

Vi glæder os til at dig tirsdag 15. november og onsdag 16. november hos Flextek i Hedensted. Tilmelding hos Jette Dalsgaard Jørgensen på: jdj@kjv.dk – eller telefon: 46 98 67 21.