Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Nyheder
Showroom Hedensted
Udvalgte produkter

Stor succes med Spåntagningsdage

Live demonstrationer på maskiner, automatiserede løsninger og effektive værktøjer trak fulde huse, da KJV og Flextek afviklede deres flagskibsarrangement. 

161115_SPP_0726

Flexteks showroom fungerede som et lille messecenter, da eventen Spåntagningsdage blev afviklet over tre dage i Hedensted. De to første dage for kunder og forretningsforbindelser, den tredje dag for elever og lærere fra erhvervsskoler. I alt 513 gæstede showroomet.

På maskinsiden var der stor opmærksomhed på især 5-akset bearbejdning og OKUMA’s multitaskmaskiner, hvor der blev kørt en stribe live demonstrationer med nye spånteknikker. I alt 12 maskiner var sat i drift. De fremmødte fik også set, hvordan automatiserede løsninger kan være med til at speede produktionen op, ligesom de fik set det ypperste inden for spåntagende værktøjer.    

Spåntagningsdagene havde også fået plads til et par ekspert-indlæg. Et om Industri 4.0, hvor det blevet slået fast, at Big Data er fremtidens guld, og at der – uanset hvor meget der bliver automatiseret – altid vil være brug for dygtige medarbejdere. Det andet indlæg var om 3D-metalprint, hvor det blev understreget, at 3D-produktionsmetoden først og fremmest skal bruges til at løfte den geometriske grænse, dér hvor den mest avancerede, spåntagende maskine må give op.

Spåntagningsdage fik endnu en gang bevist, at interessen for maskiner – og for at lave forbedringer i produktionen, der kan øge konkurrencedygtigheden – er kolossal stor. Du kan være sikker på, at Spåntagningsdage også kommer på programmet i 2017.   

Indtil da kan du glæde dig til at møde Flextek på VTM 2017, hvor vi igen udstiller spændende maskin- og totalløsninger.